Брад Пит има нов романтичен интерес и че избраницата е

...
 Брад Пит има нов романтичен интерес и че избраницата е
Коментари Харесай

Новото гадже на Брад Пит е част от бижутерийната индустрия

 Брад Пит има нов сантиментален интерес и че избраницата е от бижутерската промишленост.

За първи път артистът е забелязан на среща с Инес де Рамон през ноември, оповестява Hollywood Life. Оттогава двамата са били забелязвани обществено дружно няколко пъти. Припомняме, че папараци уловиха двойката по време на сантиментално бягство в Кабо.

Според профила ѝ в LinkedIn Инес е вицепрезидент на Anita Ko Jewelry. От 2014 година до 2018 година работи за De Grisogono, а от 2013 година до 2014 година - в отдела за бижута на Christie`s. Hollywood Life разказва де Рамон като дизайнер на бижута, израснал във Франция.

Де Рамон бе омъжена за три години за артиста Пол Уесли от " Дневниците на вампира ". Те се разделиха предходната година.

На фотографията де Рамон се вижда с Уесли през септември 2019 година на галата по случай 20-годишнината на " Милосърдие за животните " в Лос Анджелис.

People оповестява, че 59-годишният Пит и 32-годишният де Рамон са прекарали новогодишната нощ дружно в Кабо Сан Лукас, Мексико.

People цитира източник, непосредствен до Пит, който споделя: " Те се срещат и се забавляват. Няма стрес. Брад се любува на това. "



 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР